Toneel groep helvetia
Image default
Architectuur

De beste merken voor een inbouw gashaard van 2021

De winter is al een tijdje onderweg, maar het is nooit te laat om na te gaan denken over een inbouw gashaard. Deze kunnen u komende winters namelijk ook nog heel goed warm houden. Voor iedereen die erover nadenkt in de nabije toekomst een gashaard te laten inbouwen, kan het handig zijn om te weten wat voor merken de markt leiden in 2021. Welke merken staan er aan de top en wat zijn hun verschillende kwaliteiten. Het uitzoeken van een inbouw gashaard kan een heel doolhof zijn, maar het is het uiteindelijk allemaal meer dan waard.

De innovatieve haarden van DRU

Als het om haarden gaat, dan is DRU zeker een gerenommeerd merk, ze hebben al meer dan 250 jaar ervaring en zijn op dit moment nog steeds marktleider als het aankomt op inbouw gashaarden. Dit omdat ze continu blijven innoveren. Met nieuwe technologieën hebben ze het steeds gemakkelijker gemaakt om te genieten van de warmte van een haard, denk bijvoorbeeld aan het wegnemen van de schoorsteen. Vandaag de dag leveren ze onder meer smart-oplossingen die het mogelijk maken om de inbouw gashaard te besturen met de smartphone of iPad. Geïnteresseerd in een DRU-haard, neem dan eens een kijkje in een showroom van een leverancier zoals Ambianza.

Voor design moet u bij Faber zijn

Een iets jonger bedrijf (‘nog’ maar 175 jaar) is het bekroonde Faber. Als het om design van de inbouw gashaard gaat, dan kan Faber er de laatste tijd wat van. Zo wonnen ze laatst nog de Plus X Award voor het beste design van een van hun gashaarden. Ongekend gemak en een ultramodern design zijn kenmerken die u in iedere Faber haard terug kunt vinden. Ook voor deze haarden kunt u prima terecht bij meerdere leveranciers. Welke inbouw gashaard u ook kiest, met deze merken haalt u sowieso het zonnetje in huis voor de komende winter. 

https://www.ambianza.nl/