Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Crèche en BSO in Den Haag

Zoekt u een crèche of BSO in Den Haag voor uw kind(eren)? Een kinderdagverblijf in Den Haag waar ieder kind welkom is en de juiste aandacht krijgt, is kinderopvang Road2School in de wijk Segbroek. Op deze zeer prettige locatie kunnen kinderen zich ontwikkelen door te spelen. Hier zijn ze van mening dat spelen en leren heel goed samen gaan. Hoe? Door elk kind op het eigen niveau uit te dagen met spelletjes, muzikale, taalvaardige, creatieve en motorieke activiteiten.

Waarom dit kinderdagverblijf in Den Haag?

Road2School is een zeer toegankelijke en huiselijk opgezette kinderopvang in Den Haag. In het kort kunt u het volgende van dit kinderdagverblijf verwachten:

  • Ieder kind wordt als uniek en belangrijk gezien en daarom is ook ieder kind welkom (ook met een ‘rugzakje’);
  • Er zijn bewust kleine groepen om veel begeleiding en aandacht aan elk kind te kunnen bieden;
  • Elk kind krijgt de juiste aandacht op deze kinderopvang in Den Haag, aangepast aan de persoonlijke behoefte;
  • Er werken enkel goed geschoolde pedagogische medewerkers op de BSO en crèche in Den Haag;
  • Kinderen worden bij Road2School door te spelen voorbereid met het leren van voorschoolse vaardigheden en het prikkelen van hun sociale emotionele ontwikkeling;
  • Uw kind krijgt hier absoluut de fijne en warme basis en vooral gewoon een hele leuke tijd op de crèche in Den Haag.

Kinderen tot 5 jaar kunnen bij Road2School op de kinderopvang Den Haag blijven. Kinderen tot 13 jaar kunnen bij de BSO in Den Haag terecht. Een prettige en leerzame basis voor spelenderwijs ontwikkelen biedt de eerste kleine stappen naar zelfredzaamheid van een kind in de maatschappij.

Tarieven en peuteropvang toeslag

Bij deze crèche in Den Haag betaalt u niet de hoofdprijs. Het is hun streven om de beste zorg voor uw kind te bieden tegen een laag en betaalbaar tarief. Niet voor niets zijn ze laagdrempelig, de prijs draagt hier ook aan bij. Het uurtarief voor de peuter- en crèche is €8,05 en voor de BSO Den Haag bedraagt dit €7,45 per uur. Ontvangen jullie peuteropvang toeslag? Ook dan kan uw kindje bij deze opvang terecht.

Uw kind inschrijven bij deze kinderopvang in Den Haag

Road2School kent drie crèche groepen: De Rups voor 0/2 jaar, De Vlinder voor 2-5 jaar en De Uil van 4 tot uiteenlopend 13 jaar. Die laatste groep is breed, omdat kinderen hier voor een langdurige periode kunnen blijven. Deze flexibele kinderopvang in Den Haag wordt als zeer prettig ervaren.

Vindt u het nog wat te vroeg voor uw vierjarige kindje om naar de basisschool te gaan? Dan kunt u als ouders kiezen om nog één jaar te overbruggen bij Road2School. Zij helpen uw kindje prettig wennen en voorbereiden op de stap naar de basisschool.

Direct inschrijven bij de crèche of het kinderdagverblijf in Den Haag van Road2School? Ga dan naar de website en plan een kennismakingsgesprek met rondleiding in bij deze fijne crèche in Den Haag.

https://www.road2school.nl/

Gerelateerde artikelen

Kinderdagverblijf Kids voor Kinderen wil alleen het allerbeste voor je kind!

Bouwkundig rapport door Bouw Advies van der Steuijt

Hypnotherapie in Nijmegen en Oss