Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Boksen in Amersfoort bij Movement Club 033

Als u aan boksen denkt, kunt u uzelf alleen maar voorstellen dat grootheden als Badr Hari het uitvechten met Rico Verhoeven. Maar boksen is niet alleen meer een sport. Het is ook een populaire manier om fit te blijven onder de normale sporter, via een versie die bekend staat als fitnessboksen. U hoeft niet in een ring te komen of stoten te krijgen, dus er is geen risico op hoofdletsel. In plaats daarvan heeft boksen in Amersfoort bij Movement Club 033 de bewegingen van de sport aangepast aan trainingsroutines.

Wat houdt een les boksen in Soest in?

In tegenstelling tot traditioneel boksen waarbij u met een partner moet sparren, houdt boksen in Soest in dat u stoten in de lucht of tegen bokszak stoot, meestal in een klas. Er zijn twee hoofdtypen van deze trainingslessen. In de ene volgt u de trainer en doet u een reeks boksbewegingen die allemaal zijn gechoreografeerd op springerige muziek, vergelijkbaar met een aerobicsles. De bewegingen omvatten een combinatie van grote, vegende stoten (kruisen, haken, uppercuts); kleinere stoten (jabs); squats (eenden); en korte, snelle stappen vooruit en achteruit. Het andere type trainings omvat krachttraining, stretchen en het slaan van een bokszak.

Ook voor personal training Amersfoort

Er is geen bewijs dat personal training Amersfoort superieur is aan andere soorten training, maar het heeft wel veel gezondheidsvoordelen. Onder nauwkeurige begeleiding pakt u iedere spiergroep maximaal aan, waardoor u snel resultaat kunt boeken. Ook ontvangt u tips om uw voeding aan te pakken, want onderzoek heeft aangetoond dat een afgetraind lichaam wordt bereikt door 80% goede voeding en 20% bewegen.

Geniet van een welverdiende sportmassage Amersfoort

Wellicht bent u gevoelig voor blessures of u kunt de nodige ontspanning gebruiken na lessen boksen en personal training. Bij Movement Club 033 bent u ook aan het juiste adres voor een sportmassage Amersfoort.

https://www.movementamersfoort.nl/