Kunstzinnige ambacht en vakmanschap

Plexiglas lasersnijden zeer effectief op de millimeter kan bij South Craft Laser. Het voordeel van lasersnijden is dat er geen stof en materiaal vrij komt. Zo is er ook weinig verlies van materiaal wat u bij gewoon snijden wel krijgt. Plexiglas lasersnijden kan voor projecten, uw onderneming of bepaalde toepassingen. Ook grote oplagen zijn mogelijk voor meerdere doeleinden. De laser is een hoge straal van hitte die glas haarscherp doormidden snijdt. De ontwerpen worden nauwkeurig in de computer uitgevoerd. De lasersnijder snijdt het design exact op maat. Voordeel is een strak design zonder enige uitsteeksels of te moeten nabewerken van de materialen en glasranden.

Hout lasergraveren

Een kunstzinnige toepassing is hout lasergraveren. Hiermee kan in hout bijvoorbeeld een logo worden uitgesneden die helemaal strak en perfect is uitgewerkt door middel van computer software. Vele soorten hout zoals houten borden, palen, platen, panelen enz. zijn geschikt om lasergraveren op toe te passen. Door de hitte van de straal komen de vormen mooi tot hun recht. Natuurlijk kunnen naast blanco houtoppervlakten ook platen van hout worden gegraveerd die al bestaan zijn en zo bijvoorbeeld bij te werken of aan te passen.

Hout lasersnijden

Ook het lasersnijden met hout is aan te bevelen voor het beste resultaat. Hout lasersnijden zal veel strakker zijn dan met een zaag. De randen zullen netjes zijn afgewerkt door de hittestraal van de lasermachine. Elke millimeter wordt hierbij nauwkeurig in de software ingevoerd en de laser doet de rest met perfect resultaat. Naast hout en plexiglas zijn en nog talloze andere materialen waar afbeeldingen en logo’s met teksten in kunnen worden gegraveerd.

Projecten door South Craft Laser

De opties qua ontwerpen zijn eindeloos, zo ook de materiaalkeuze. Er kunnen ook afbeeldingen met de laser in leer worden gegraveerd, op metaal, kunststof en andere materialen zoals in complete meubels en glazen potten. Vele projecten zoals boomstammen met teksten, sigarettenaanstekers, tekstborden, decoratie projecten zijn gedaan door South Craft Laser.

https://southcraftlaser.com/