Bal-dadig, weldadig voor lichaam en geest

Midden in Woudrichem, niet ver van Gorinchem af, bevindt zich ons sfeervolle restaurant Bal-dadig. Met hart voor ons werk, wordt elke bezoeker getrakteerd op een heerlijk menu. Maar dat niet alleen, wij bieden u als gast nog veel meer waardoor uw bezoek aan ons een unieke ervaring zal zijn.

Niet alleen voor corpsballen

In een restaurant als dit vindt u precies wat u zoekt. Het ballentent menu biedt voor ieder wat wils. Het bestaat naast een chauffeursbal, runderballen en vegaballen, ook uit burgers, schnitzels en eetcafmaaltijdsalades. Voor de kleinere bezoekers is er een smakelijk kindermenu. Tussendoor kunnen zij spelen in de speelhoek.

Workshops en groepsactiviteiten Woudrichem

Na een beetje actie smaakt een bal wellicht nog het best. Daarom bieden we u diverse arrangementen om er een bedrijfsuitje van te maken of een uitje met familie of vriendengroep uitje Woudrichem. Wat dacht u van de mogelijkheid om met één van onze arrangementen Raamsdonkveer te verkennen per tuk-tuk? Tussendoor draait u uw eigen bal die wij vakkundig zullen bakken voor als u terug bent. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze website: groepsactiviteiten Woudrichem Naast ons uitgebreide ballentent menu, de activiteiten in Raamsdonkveer zijn we van mening dat ook de mooie vestingstad Woudrichem het bezoeken meer dan waard is.

Méér dan ballen en burgers

Zoals inmiddels duidelijk is, bieden wij als restaurant een totaalconcept. Of u nu met uw collega’s, uw familie of een vriendengroep uitje Woudrichem bezoekt, wij ronden het af met een smakelijke bal en naar wens een borrel. Ons unieke concept onderscheidt zich in een aantal kenmerken:

  • Eerste ballenrestaurant in Nederland
  • Laagdrempelig en kindvriendelijk restaurant
  • Verschillende bijzondere activiteiten voor groepen mogelijk
https://bal-dadig.nl/