Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Art of Teeth Den Haag

Art of Teeth Den Haag

Wie op zoek is naar een professionele, hoog opgeleide en ervaren tandarts die volledige mondzorg op maat kan aanbieden, is bij Art of Teeth in Den Haag aan het goede adres. Complete mondzorg tegen betaalbare prijzen, daar staan wij in de wijde omgeving voor gekend en daar werken we met ons team dagelijks ook hard aan verder.

Onze behandelingen

Bij Art of Teeth in Den Haag kunt u terecht voor complete mondzorg. Met tal van specialisten kan voor ieder probleem een gepaste oplossing aangeboden worden. Tandproblemen zijn over het algemeen genomen heel vervelend en kunnen u flink wat pijn bezorgen. Een snelle en efficiënte behandeling is in dat geval absoluut aangewezen. Van acute mondzorg zoals het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen, behandelen van abcessen enzovoort kunt u bij ons terecht, maar evengoed voor tandprotheses, implantaten en facings. U kunt steeds rekenen op uw vaste tandarts die uw gebitsdossier goed kent en u op de best mogelijke manier verder kan helpen. Voor kinderen is een bezoek aan de tandarts vaak een beangstigend idee. Bij Art of Teeth in Den Haag wordt veel aandacht besteed aan het geven van informatie op kindermaat en aan het geruststellen van de kinderen.

Polski dentysta Haga

Omdat de praktijk gelegen is in een buurt met veel Poolse bewoners, maken wij er zaak van dat de Poolse tandarts in Den Haag te vertegenwoordigen. Iedereen heeft recht op goede en professionele tandzorg en een taalbarrière mag hierin geen rol spelen. Een Poolse tandarts in Den Haag bij Art of Teeth spreekt uiteraard ook Nederlands en verschillende andere talen waardoor zo goed als elke patiënt in een voor hem vertrouwde taal verder geholpen kan worden.

Polski Dentysta Haga staat voor professionele mondzorg op maat van elke patiënt. Uw stralende glimlach terugbrengen, daar streven we dag na dag naar.

https://www.artofteeth.nl/

Gerelateerde artikelen

Snel uw sloopauto in Nijmegen verkopen bij Autodemontage Kanaaldijk

Aileen Kleine Fotografie – geboortefotografie

Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio