Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

4D echo Leiden

Een pretecho

Een echo laten maken is steeds een zenuwachtig moment. U krijgt natuurlijk de eerste beelden van uw baby te zien, maar het is toch steeds spannend afwachten of er geen afwijkingen gevonden worden. Echopraktijk Liva in Leiden biedt u de kans om gewoon even ontspannend naar uw kindje te kijken. Ze voeren namelijk niet-medische echo’s uit, de zogenaamde pretecho’s. Een pretecho dient enkel en alleen om rustig de pracht van uw ongeboren baby te bewonderen.

2D en 3D echo’s

Echopraktijk Livia voert zowel 2D als 3D en zelfs 4D echo’s uit. Een 2D echo is de wel bekend echo in zwart-wit bewegende beelden. Een 3D echo bestaat dan weer uit stilstaande beelden, waardoor u uw kindje voor het eerst in perspectief én in kleur kan zien. Een prachtig moment waarop u uw kleine wondertje voor het eerst leert kennen!

Een wonderlijke 4D echo

Ook voor een 4D echo Leiden moet u bij echopraktijk Liva zijn. Een 4D echo is als het ware een bewegende 3D echo. U krijgt bewegende beelden van uw baby in kleur te zien, waarbij u zelfs de gelaatsuitdrukkingen van uw baby te zien kan krijgen! Met een beetje geluk kan u tijdens deze 4D echo Leiden uw baby wel zien gapen op zelfs zien glimlachen!

Blijvende herinneringen

Echopraktijk Liva voert verschillende pretecho’s uit waarbij u zich voor de eerste keer kan verbazen over uw ongeboren kindje. Na afloop krijgt u trouwens altijd foto’s of een USB stick mee naar huis. Zijn de beelden onduidelijk, mag u bovendien gratis een tweede keer terugkomen. Bij Echopraktijk Liva krijgt u uw ongeboren baby voor de eerste keer duidelijk te zien, een moment dat u nooit meer zal vergeten!

https://www.echopraktijkliva.nl/

Gerelateerde artikelen

Vliegengordijn voor deur

Kies ook voor een professionele fotograaf Deventer

Brain-Fit