Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Zo geniet je ook in de winter van je tuin

 

Veel mensen zien hun tuin als een plek van rust en gezelligheid. Zeker in de zomer is het heerlijk om samen met je vrienden of familie te genieten van het zonnetje en de buitenlucht. Toch kan je ook in de winter genieten van je tuin wanneer je het slim aanpakt. In dit blog bespreken we een aantal tips waarmee je ook in de winter elke dag van je tuin kunt genieten. Benieuwd hoe je dit doet? Lees het hier!

 

Warm jezelf op

 

Zeker in de winter kan het erg koud zijn en heb je waarschijnlijk niet veel zin om buiten te zitten. De perfecte oplossing hiervoor is om te investeren in een vuurkorf of tuinhaard. Een warm vuur is eigenlijk niet te missen tijdens de koude winterdagen en zorgt naast comfort ook nog voor een gezellige sfeer. Probeer wanneer je een vuurkorf of tuinhaard hebt wel de warmte vast te houden, bijvoorbeeld door middel van een windscherm of een overkapping. Deze kunnen je goed beschermen tegen de lage temperaturen en helpen bij het vasthouden van de warmte. 

 

Heerlijk buiten zitten

 

Wanneer je een oplossing hebt gevonden om ook in de winter te kunnen genieten van een warme tuin moet je hier natuurlijk wel gebruik van maken. Iets wat hierbij kan helpen is het aanschaffen van een mooie loungeset of een dining loungeset. Met een dining loungeset kan je ook tijdens de winter heerlijk buiten dineren. We raden het dan wel aan om een warm deken mee te nemen voor het geval je het toch koud krijgt. 

 

Verlicht je tuin

 

In de winter wordt het vroeg donker en kan je niet lang van het licht genieten in je tuin. Zeker wanneer je drukke werkweken hebt is dit erg lastig. Een goede oplossing is om je tuin te verlichten. Het ziet er een stuk gezelliger uit en je het helpt met zien waar je loopt. Je zou bijvoorbeeld kaarsen of windlichten kunnen gebruiken maar ook lampjes op kunnen hangen. Wij raden het dan aan om ledverlichting te gebruiken omdat deze een stuk langer mee gaat en weinig stroom verbruikt. 

 

We hopen dat je met deze tips ook in de wintertijd heerlijk kan genieten van je tuin! 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor het kopen van een inclinometer

Zo moet jij je huid reinigen

Kantoorschoonmaak in Den Haag