Wie laat u uw opritverwarming aanleggen?

Wilt u opritverwarming laten aanleggen? Om dit systeem aan te leggen kiest u een bedrijf dat zoveel mogelijk de overlast kan beperken en dat een goed oog voor detail heeft. Zoek een bedrijf uit dat snel en vakkundig de opritverwarming voor u aan legt. Let er daarnaast op dat het bedrijf service en onderhoud in eigen beheer heeft. Zo weet u wat voor vlees u in de kuip heeft en weet u bij wie u moet aankloppen bij problemen, vragen of complicaties. Heating Group International werkt daarnaast ook nog eens met AutoCad, waardoor er nog preciezer wordt gewerkt. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

Steeds meer Nederlanders willen zuiniger gaan leven op het gebied van energie en milieu. Ze begrijpen dat ze zelf een steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu en daarnaast is het ook kostenbesparend. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een laag verbruik en met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

Met een expert voor uw opritverwarming komt u nooit van een koude kermis thuis

Met opritverwarming van Heating Group International is het heerlijk warm thuis komen. Een bevroren en gladde oprit is verleden tijd. Waarom? Dat is een vrij technisch verhaal. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.