Toneel groep helvetia
Image default
Gezondheid

Wat is magnetiseren?

Er is van alles mogelijk om je beter te voelen. Dit geldt niet alleen als je kampt met lichamelijke klachten, maar ook als je worstelt met mentale of emotionele problemen. De reguliere geneeskunde biedt niet altijd voldoende uitkomst. Het is dan een optie om verder te kijken en een alternatieve geneeswijze als aanvulling op de wetenschap te proberen. Dit kan onder meer via magnetiseren. Wat is dit eigenlijk en wat levert het jou op? 

Wat is magnetiseren? 

Magnetiseren werkt met universele energie. Iemand die magnetiseert bij mensen wordt een magnetiseur genoemd. Hierbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van handen. Ze zijn instrumenten om energie door te geven of heling te brengen op plekken waar dit nodig is. Het wordt ingezet bij een breed spectrum aan klachten. Dit varieert van fysieke tot mentale klachten en alles dat daar tussenin zit. 

Wat levert een magnetiseur jou op?

Overweeg je om magnetiseren in te zetten voor de klachten waar je mee rondloopt? Het kan zeker helpen: 

– Magnetiseren helpt om de energie weer door jouw lijf te voelen stromen. 
– Eventuele blokkades worden door een magnetiseur weggenomen. 
– Magnetiseren kan bijdragen aan een unieke ervaring. Je kunt je warm of juist koud voelen. Bovendien kan het allerlei heftige emoties oproepen. 
– Langsgaan bij een magnetiseur laat jou meer in je kracht staan. 

Investeer in jezelf en ga langs bij een magnetiseur voor een therapeutisch consult. 

Waarom je langsgaat bij een magnetiseur

Zit je niet lekker in je vel of heb je het gevoel dat allerlei blokkades jou belemmeren om volledig tot bloei te komen? Dan is een afspraak bij een magnetiseur een goede keuze. Deze persoon helpt jou om grip te krijgen op je bestaan. Uiteraard zit je na een consult beter in je energie. Wacht daarom niet te lang, maar plan direct een afspraak in.

https://www.zoma-opleidingen.nl/

Gerelateerde artikelen

Welke zorgverzekering past bij mij?

Geniet van een heerlijke massage

Kun je zelfstandig een burn-out te boven komen?