Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten fruitplanten

In Nederland kennen we veel soorten fruit. Fruit is rijk aan voedingsstoffen en bevat weinig calorieën. Het eten van fruit draagt bij aan een betere gezondheid en wordt ook in verband gebracht met een lager risico op hart- en vaatziekten. Met zo veel soorten fruit is er zeker iets voor u bij. Bovendien verveelt het eten van fruit nooit. Als u klaar bent met een bepaalde fruitsoort, kunt u overschakelen op een andere. Veel fruitsoorten zijn afkomstig van planten of bomen. We vertellen u graag meer over de verschillende soorten fruit. 

 

Appelboom 

Waarschijnlijk de bekendste fruitsoort in Nederland. Naast de vele verschillende soorten fruit, zijn er ook veel verschillende soorten appels. Elke appelsoort heeft zijn eigen unieke boom. De boom kan gemakkelijk in de tuin geplaatst worden. Voor een kleinere tuin kunt u kiezen voor een semi-standaard appelboom. Dit is een iets kleinere appelboom die ook vrij klein blijft. Er zijn geen ladders nodig om de appels te oogsten. U kunt de appels gewoon vanaf de grond uit de boom plukken. Er zijn ook appelbomen voor een kleine tuin. Dit is de laagstam appelboom. Deze appelboom heeft niet veel ruimte nodig en zelfs kinderen kunnen gemakkelijk de appels uit de boom plukken. 

 

Aardbeiplant 

Een sieraardbei plant is een perfecte aanwinst voor uw tuin. Naast aardbeien heeft de plant ook een aantal bloemen. Hang de aardbeiplant op een hoogte waar hij niet makkelijk bij kan. Anders vrezen we dat de aardbeien al weg zijn voor ze rijp zijn. Het voordeel van een hangende pot op hoogte is dat muizen, slakken en ander ongedierte uit de buurt van de plant zullen blijven. De enige mensen die tussendoor een aardbei van de aardbeiplant zullen plukken zijn uw huisgenoten, visite en natuurlijk uzelf. 

 

Bananenplant 

De bananenplant is een echte favoriet onder plantenliefhebbers. De plant is ook erg populair onder interieurontwerpers. De plant heeft grote bladeren en een frisgroene kleur. De verfrissende groene kleur brengt de tropen in uw huis. Als u bananen wilt kweken op uw bananenboom, moet u rekening houden met het klimaat. In principe kan het klimaat overal worden nagebootst, maar daarvoor moet u wel een kas of serre gebruiken. Klik hier om uw bananenplant te shoppen!

https://www.mypalmshop.nl/