Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Shiftbase, dé partner voor urenregistratie- en personeelsplanning-software

Voor een heldere en toegankelijke personeelsplanning heb je goed werkende software nodig. Shiftbase levert softwarepakketten waarbij je online op één plek contracten, min- en plusuren, roosters, vakantiedagen en nog veel meer beheert. Inloggen kan vanaf je laptop, tablet of smartphone. Gegevens corrigeren, aanvullen en zaken verwijderen is super eenvoudig. Overzichten zijn in 1 klik te printen. Je kunt ze ook als bijlage mailen en/of appen naar groepen en/of afzonderlijke personen. Shiftbase software is toegankelijk en multifunctioneel. Huidige gebruikers komen uit de meest uiteenlopende branches. Van transport, facilitair en gezondheidszorg tot horeca, hotel en retail. Golden Tulip Hotels, Marriott Hotels, Sushi Time, Novecento, Pronto Wonen, Praxis en Roka: stuk voor stuk vertrouwen ze op de software van Shiftbase. 

Ook de urenregistratie personeel kan in Shiftbase gedaan worden. Waarschijnlijk werken jouw mensen niet allemaal fulltime, zijn er wisselende diensten en verschillende roosters. Ondanks deze constante wijzigingen, houd je met het Shiftbase programma overzicht. Diverse onderdelen kunnen samengevoegd worden om steeds het totale plaatje in de gaten te houden. Denk bijvoorbeeld aan de actuele bezetting, de personeelskosten, het budget en de omzet. Waar je ook bent, hoe vroeg of hoe laat het ook is: je hebt de actuele cijfers paraat. Wie zijn er aan- en afwezig? Wat zijn de actuele loonkosten en hoe zien die er volgende maand uit? Dit soort vragen kun je voortaan makkelijk en snel beantwoorden. Rekening houden met individuele wensen van personeelsleden wordt gemakkelijker. Je mensen zullen dit zeer op prijs stellen! Het personeel houdt zelf uren bij via tijdklok, pc of de app. 

Als je nu een account aanmaakt bij Shiftbase, krijg je een proefpakket van 14 dagen cadeau. Probeer alles rustig uit, ervaar of het iets voor je is, peil wat je medewerkers ervan vinden en stel al je vragen aan de Shiftbase helpdesk. Via de online chatfunctie, info @ shiftbase .com en +31 23 711 40 54 zijn de helpdeskmedewerkers van maandag tot en met vrijdag voor je bereikbaar.

https://www.shiftbase.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Een heerlijk lunchpakket laat u verzorgen door Houtop

Quay high key mini zonnebril bij Damestassenenzo

Betonboorder nodig? – De Betonboorder