Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Promotiefilm laten maken door SK Productions

Een promotiefilm laten maken door de specialist

In de snelle wereld waarin we leven, is het van cruciaal belang om nieuwe, unieke manieren te vinden om uw product of service te laten opvallen tussen de massa marketeers die strijden om de aandacht van uw potentiële klant. Videomarketing is niets nieuws, maar het blijkt zeker een krachtig, effectief onderdeel van marketingstrategie te zijn, nu meer dan ooit. Wie heeft er niet een grappige video gestuurd om te kijken of heeft een emotioneel geladen videoboodschap gedeeld? Een promotiefilm laten maken door SK Productions is daarom een slimme keuze.

Een commercial laten maken trekt de aandacht

Met onze hectische schema’s kijken mensen vaak liever naar een video van twee minuten in plaats van 15 minuten om dezelfde informatie te lezen. Video moet gezien worden als een investering en het opnemen van video op een landingspagina kan het aantal conversies met 80% verhogen! Een commercial laten maken kan het koopgedrag absoluut beïnvloeden en een bezoeker overhalen om te converteren naar een lead (of een lead om te converteren naar een klant!).

Een geweldige aanvulling op uw e-mailmarketingcampagnes

We worden allemaal overspoeld met e-mail en ervoor zorgen dat iemand uw e-mail daadwerkelijk opent, wordt een steeds grotere uitdaging. Alleen al het gebruik van “video” in uw onderwerpregel kan de openingspercentages verhogen en de afmeldingspercentages verlagen. Video in een e-mail leidt tot een toename van 200-300% in klikfrequentie – een duizelingwekkende statistiek.

Zoekmachines houden van video

Zoekmachines zijn op zoek naar inhoud die kijkers aanspreekt. Niets verleidt meer en langere paginaweergaven zoals een video. Niet alleen dat, YouTube is de op een na grootste zoekmachine achter Google. Als u zowel uw video, geproduceerd door SK Productions, plaatst, wordt uw zichtbaarheid en kans om op te treden in de zoekresultaten aanzienlijk vergroot. Bovendien, als u uw video promoot via sociale media, gaat je kans om gevonden te worden enorm!

https://www.skproductions.nl