Prettig en veilig werken met een BHV’er op de werkvloer: volg een BHV cursus!

Het is verplicht een BHV’er aan te stellen binnen ieder bedrijf om op die manier goed te kunnen handelen in eventuele noodgevallen. Een medewerker met een BHV diploma kan eerste hulp verlenen, ontruimen en een beginnende brand bestrijden. Dit geeft niet alleen u een veilig gevoel, maar ook al uw medewerkers. Het behalen van een BHV diploma doen uw medewerkers bij BHV Zuid-Holland. Met een ruime trainingsruimte, waarin levensechte situaties worden nagebootst en ervaren instructeurs leren uw medewerkers in 1 of 2 dagen alles wat ze moeten weten voor het behalen van een BHV diploma.

Een BHV cursus door instructeurs met ervaring bij de ambulance en brandweer

Heeft u niemand met een BHV diploma in dienst? Dan is het verstandig een specialist in te schakelen voor een BHV cursus. Of u wilt uw medewerkers een cursus laten volgen omdat uw bedrijf is gegroeid en er niet meer te allen tijde een BHV’er aanwezig kan zijn? Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.

Volg een BHV cursus tot een BHV ploegleider

Met een BHV cursus wordt er duidelijkheid gesteld voor iedereen binnen het bedrijf en de taken die iedereen heeft. Handig, zeker wanneer er meerdere mensen zijn met een BHV diploma. Mocht er zich een noodsituatie voordoen, dan kan het verwarrend zijn wie welke taken op zich moet nemen. Daarom doet u er goed aan om een BHV ploegleider aan te stellen. Deze zorgt ervoor dat alle BHV’er effectief zorg kunnen verlenen. Om BHV ploegleider te worden moet de aangewezen medewerker echter wel een BHV cursus volgen, naast de basiscursus. Dit doet uw medewerker bij BHV Zuid-Holland. Ervaren instructeurs leren uw medewerker alles waar hij of zij op moet letten. Denk hierbij aan het opstellen van een plan en het managen van al de verschillende BHV’ers.