Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Op deze manier breng je een nieuw leven in de fietsaccu

Een accu is een van de belangrijkste onderdelen van een fietsaccu. Zonder een accu werkt namelijk het elektrische gedeelte niet. Dit zorgt er eigenlijk voor dat je niks meer aan je elektrische fiets hebt. Gelukkig bestaat er een oplossing om de accu weer te laten werken naar toebehoren. En deze oplossing is accu revisie een. Op deze manier werkt jouw accu weer zoals het hoort, en je bent ook nog eens minder geld kwijt. Wil je meer weten over een accu revisie? Lees deze blog dan snel door!

Zo gaat het te werk

Een geweldige en simpele manier om de elektrische fiets weer tot leven te brengen is een accu revisie. Dit komt omdat de baterijcellen vervangen worden. De accu bestaat uit verschillende batterijcellen. In de loop van de tijd werken de batterijcellen niet meer naar toebehoren, waardoor de accu sneller leeg gaat of het soms helemaal niet meer doet. Elk batterij cel heeft een eigen wattage, wat bestaat uit ampère en voltage. Door vaak de accu op te laden en te gebruiken kan het zijn dat de kwaliteit van de batterijcellen achteruitgaan. Als er een fietsaccu revisie wordt uitgevoerd is het van belang dat de volledige accu wordt vervangen en niet maar een paar batterijcellen. Dit komt omdat niet altijd alle baterijcellen even goed met elkaar over weg kunnen, waardoor de accu niet werkt zoals het zou moeten. Het is dus van belang dat je weet waar jij je fietsaccu laat reviseren. Het kan zijn dat je er toch voor kiest om een nieuwe accu te nemen. Dat kan zeker, maar denk er dan wel over na welke accu bij jou fiets past en of je de juiste afmeting hebt. Een te grote accu gaat nou eenmaal niet passen.  

Meer informatie nodig?

Snap je het nog niet helemaal? Of wil je gewoon meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website van Rebatt. Deze partij is een specialist in het reviseren van accu’s. Het is daarnaast ook mogelijk om je accu te upgraden. Op deze manier werkt de accu nog beter. De batterijcellen zijn krachtiger en hebben een positief effect op de levensduur.

 

https://www.rebatt.nl/

Gerelateerde artikelen

Fases tot celebrities kunstfotografie

Mezzanine vloer of stellingen?

Is uw voorraadbeheer helemaal op orde?