Ben jij het internet-daten zat en wil je veel liever andere singles face to face ontmoeten? Heb je alleen geen zeeën van tijd om steeds met iemand anders op date te gaan of weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Dan is speeddaten echt perfect voor jou! Woon jij in of dichtbij het mooie Arnhem? Wij organiseren regelmatig de gezelligste avonden om te speeddaten in Arnhem.

Bij speeddaten ontmoet je leuke andere singles niet via een beeldscherm of een foto, jouw dates zitten tegenover jou aan een tafeltje. Bij daten via het internet weet je nooit helemaal zeker of de persoon met wie je in gesprek bent ook echt die persoon is. Mensen gebruiken regelmatig andere, mooiere foto’s of ze doen zich voor als iemand anders. Je kan dus makkelijker te maken krijgen met fakers als je gaat daten op het internet. Daar heb je met speeddaten geen last van!

Wij zorgen voor de dates

Wij zorgen ervoor dat je in ieder geval 15 dates op een avond hebt, vaak zelfs nog iets meer. Voor elke date krijg je 4 minuten, waarin je een leuk gesprekje hebt met elkaar. Een eerste indruk van iemand krijg je al binnen die 4 minuten. Je weet eigenlijk altijd snel of je een klik hebt met elkaar en elkaar na het avondje speeddaten beter zou willen leren kennen.

Na afloop van de avond sturen wij jou een email met daarin jouw matches. Na elke date heb je op onze speeddate kaart aangegeven of je de date leuk vond of juist niet. Wanneer jij positief was over een date en die date was dat ook over jou, dan zijn jullie gematcht aan elkaar. Jullie kunnen nu zelf stappen ondernemen met elkaar.

Inschrijven voor een speeddate event

Inschrijven voor een speeddate event in Arnhem, bijvoorbeeld al voor donderdag 25 maart, is heel makkelijk. Je kan gewoon online een ticket bij ons kopen. We hebben altijd meerdere events gepland staan. Jij hoeft alleen een event te zoeken in jouw leeftijdscategorie met een datum die jou schikt. Bevestig, betaal en klaar!

Je kan je nu gaan voorbereiden op een leuk avondje uit en het ontmoeten van andere vrijgezellen.  

 

https://speeddateinarnhem.nl/