Toneel groep helvetia
Image default
Zakelijk

NLP practitioner opleiding

Heb je het idee dat je vastloopt in je werk? Heb je bepaalde doelen, maar weet je niet hoe je hier naartoe moet werken? Dan kan een NLP practitioner opleiding je de handvatten bieden die je nodig hebt. Door bepaalde gedachten en patronen die steeds terugkeren, is het vaak moeilijk om ineens een andere weg in te slaan. Als je verandering wil in je leven, dan is het belangrijk om stil te staan bij wat je denkt en doet. Pas als je je hiervan bewust bent, kun je er verandering in brengen.

Trainingen 1e-Verdieping

Tijdens een NLP practitioner opleiding bij de 1e-verdieping krijg je nieuwe inzichten in wat jou beweegt en wat juist niet. Het maakt niet uit wat je wilt bereiken, als je niet in actie komt zal er weinig gebeuren. De principes van NLP kun je op alle vlakken in je leven toepassen. Het zorgt ervoor dat je effectiever kunt communiceren, erachter komt wat je precies wilt en je blokkades over boord kunt gooien. Bij de 1e-verdieping kun je ook andere opleidingen en trainingen volgen om jezelf te leren ontwikkelen. Als je wilt weten of een NLP practitioner training wel echt iets voor jou is, dan kun je meedoen met de workshop NLP in 1 dag.

Familieopstellingen workshop

Familieopstellingen is een onderdeel dat terugkomt in onze training Systemisch Werken. Tijdens de familieopstellingen workshop kun je kennismaken met deze methodiek. Familieopstellingen zijn interessant, omdat je je hierdoor bewust wordt van je automatische gedrag naar anderen toe. Vaak reageer je steeds op dezelfde onhandige manier op dingen die anderen zeggen of doen. Door hier inzicht in te krijgen, kun je dit gedrag stukje bij beetje aanpassen. Op onze website kun je je aanmelden voor deze workshop. Als je nog vragen hebt over onze opleidingen, dan kun je natuurlijk gerust contact opnemen.

https://www.1e-verdieping.nl/