Toneel groep helvetia
Image default
Eten en drinken

Met een gezellige groep eten en spelen bij dé indoor speeltuin in Zeeland

Wil u met een grotere groep naar een indoor speeltuin in Zeeland? Dan is Zwierelantijn hier uiterst geschikt voor. In deze indoor speeltuin in Zeeland kunnen uw kinderen naar hartenlust spelen, klauteren en glijden. Er is zelfs een heus spookhuis aanwezig voor de durfals en alsof dat nog niet genoeg is, vindt u er ook nog een ballenbak met ruim 12.000 ballen! Dat zorgt gegarandeerd voor een gezellig en voldaan dagje uit. En wees gerust, voor u als ouder is er ook de mogelijkheid om even tot rust te komen. U heeft namelijk de mogelijkheid om een borreltje en een hapje te doen in het aangrenzende restaurant.

Vier de verjaardag van uw kind in de leukste indoor speeltuin van Zeeland

Zwierelantijn is de leukste indoor speeltuin in Zeeland, want hier kan uw kind samen met al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een heerlijk dagje spelen. Zwierelantijn biedt speciale verjaardagarrangementen aan, waarmee u uw kind een kinderfeestje om nooit te vergeten cadeau geeft. Vaak zit er ook een ranja of wat te eten bij inbegrepen. Voor meer informatie kunt u gerust deze indoor speeltuin benaderen. Dan kunt u meteen voor het groepje kinderen reserveren. Het mooie is dat de entree voor u als begeleider altijd gratis is. Wanneer u iets wil eten of drinken betaalt u uiteraard wel een kleine vergoeding.

Heeft iedereen trek gekregen van al dat spelen?

Het is niet gek dat de kinderen na al die avontuurlijke spelletjes een beetje trek krijgen. Vandaar dat Zwierelantijn hier iets heel leuks en vooral makkelijks op heeft bedacht. Zij hebben namelijk hun eigen Familierestaurant Eetplezier in hetzelfde gebouw als de indoor speeltuin gevestigd. Hier kunt u samen met de kids en de andere genodigden genieten van een heerlijk menu. Het leuke aan het restaurant is dat zij een speciaal kinderbuffet hebben gecreëerd. Hier kunnen de kleintjes zelf bepalen wat zij willen eten en de keuze is reuze. Met het kinderbuffet wordt een lopend buffet bedoeld. Dus uw kinderen mogen zelf hun bordje volscheppen met wat ze maar lekker vinden. Dat wordt smullen!

https://familierestauranteetplezier.nl/

Gerelateerde artikelen

Fototaart voor op een bedrijfsfeest

Online snoep halen

Hoe bespaar je op online eten bestellen?