Maak uw zetels weer proper met professionele tapijtreiniger

Weet u niet precies hoe u het best uw zetel schoon krijgt? Omdat u het een nare klus vindt? En bent u op zoek naar een professionele tapijtreiniger die uw zetels proper maakt?  Vooral als het hardnekkige vlekken zijn, die tot diep in de vezels zitten. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging maakt zetels of stoelen voor particulieren en bedrijven proper, zodat u weer volop kan genieten van uw zetel in de living. De vieze meubelstukken komen de professionals kosteloos bij u thuis ophalen en worden binnen twee dagen weer bij u voor de deur afgeleverd. Zeg vuil vaarwel en kies voor de stralende service van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging.

Vaste tapijten met professionele tapijtreiniger op locatie

Professionele tapijtreiniger draait zijn hand niet om voor hardnekkig vuil. Ook als het tapijt op het bureel ligt en niet verplaatst kan worden staat de professional klaar om alles proper te krijgen. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgt ervoor dat de tapijten waar dan ook in België weer netjes worden. Daarnaast rekenen de schoonmaakspecialisten geen verplaatsingskosten door gans België. Het vaste tapijt dat ATAR Tapijt- & Zetelreiniging reinigend, is dezelfde dag weer zo goed als nieuw. De kosten van dit proces worden berekend door middel van de grootte van het tapijt. Dankzij een extra anti-vlekbehandeling, zorgt u er zelfs voor dat vuil en vlekken nóg langer uit uw geliefde tapijt blijven.

Laat het leder opnieuw verven en krijg uw oude zetel terug

Wilt u meubels van leder verven? Dan krijgt u hier een compleet nieuwe zetel voor terug. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging is gespecialiseerd in het exact nabootsen van de originele kleuren van de zetel. Wanneer u binnen vijf dagen de zetel terugkrijgt, ziet deze er weer zo goed als nieuw uit. Ben u de kleur van uw zetel beu? Ook geen probleem! De kleurdeskundige geven uw zetel graag een uiterlijk met een kleur die meer bij uw smaak past. De specialisten van het Belgische bedrijf komen uw zetel geheel kosteloos bij u ophalen en weer terugbrengen. Koop geen nieuwe stoel, maar krijg uw oude stoel zo goed als nieuw terug.