Toneel groep helvetia
Image default
Sport

Leer bij dit sportcentrum in Dordrecht hoe je pijnvrij kunt leven

Merk jij dat je in het dagelijks leven regelmatig tegen pijnklachten aanloopt? Deze kun je leren verhelpen met de begeleiding van een professionele personal trainer bij hét sportcentrum van Dordrecht. Imbellem is gespecialiseerd in het geven van persoonlijke begeleiding en het geven van trainingen voor een breed publiek. Of je nu een fanatieke sporter bent, of voor het eerst wil beginnen met diverse aspecten van fitness, deze professionals helpen jou graag jouw doelen te bereiken. Je rekent bij dit sportcentrum in Dordrecht altijd op een persoonlijke benadering en op diverse één-op-één trainingen. Hierin neemt jouw personal trainer de tijd om met jou te werken aan jouw conditie, kracht en techniek.

Werk onder persoonlijke begeleiding aan al jouw pijnklachten

Je kunt bij dit het sportcentrum van Imbellum in Dordrecht terecht voor diverse soorten pijnklachten en revalidatie. Merk jij dat je vaak last hebt van je rug of heb je juist regelmatig pijn in jouw knieën? Vertel jouw personal trainer hier alles over in een kennismakingsgesprek. Hij of zij maakt dan een persoonlijk sportprogramma. Hierin leer jij diverse bewegingen aan die de pijn kunnen verminderen. Je werkt tegelijkertijd aan jouw kracht en conditie die je helpen om een stevige fundering te maken tegen de pijn die alledaagse bewegingen jou opleveren. Jouw coach doet eerst de oefeningen voor. Vervolgens is het aan jou om te proberen deze na te doen. Je wordt dan gecontroleerd en waar nodig bijgestuurd door jouw personal trainer van Imbellem. Je zult merken dat je snel vooruitgaat en veel leert over de diverse bewegingen en jouw eigen lichaam.

Ga aan de slag met jouw klachten en plan een intake bij dit sportcentrum

Ben jij er klaar voor om samen met jouw personal trainer aan de slag te gaan? Plan dan vandaag nog een intakegesprek bij Imbellum. In dit gesprek vertel jij deze fitness professionals alles over de diverse aspecten van jouw leefstijl. Denk hierbij aan jouw slaappatroon, eetpatroon en stressniveau. Vervolgens wordt er een plan op maat gemaakt. Heb je vragen over de opties of twijfel je of deze deskundige trainers je kunnen helpen bij jouw specifieke pijnklachten? Neem dan gewoon even contact met hen op, ze helpen je graag.