Toneel groep helvetia
Image default
Marketing

Laat uw bedrijf opvallen in het donker

Wanneer u een bedrijf heeft, is het belangrijk om op te vallen. Zo leren mensen uw bedrijf kennen en schakelen ze de volgende keer wanneer ze uw product of dienst nodig hebben, wellicht u wel in. Er zijn duizenden manieren om ervoor te zorgen dat uw bedrijf opvalt. Een populaire manier om op te vallen in het donker, is het gebruik maken van lichtbakken met uw bedrijfsnaam of -logo erop. Dankzij lichtbakken bent u het licht in de duisternis voor potentiele klanten. Lichtbakken zijn er in veel vormen en maten en kunnen naar wens worden opgemaakt. Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden van lichtbakken? Lees dan snel verder.

Lichtbakken van Bosman Reklame

Heeft u een lichtbak nodig? Bij Bosman Letters & Reklame bent u hiervoor aan het juiste adres. Zij zijn de specialist wanneer het gaat om het produceren van diverse soorten lichtbakken voor uw reclame. Zij fabriceren lichtbakken uit geanodiseerd aluminium of kunststof in elk gewenst formaat. Het inwendige gedeelte van de lichtbak wordt door middel van hoekprofielen en verticale beugels verstevigd. Hierdoor ontstaat er een solide constructie. In de lichtbakken van Bosman wordt LED verlichting aangebracht. Dit zorgt voor een optimale lichtverlichting. Ten opzichte van TL-verlichting zijn LED-modules erg energiezuinig. Hierdoor verbruikt deze vorm van reclame weinig stroom. De impact op het milieu blijft hierdoor minimaal!

Mogelijkheden

Wanneer het gaat om de afmetingen van de lichtbakken, zijn er bij Bosman veel mogelijkheden. Zo kan de diepte van uw bak variëren. De standaard diepte is 20 cm, maar u kunt ook kiezen voor dieptes van 17 cm, 14 cm of 10 cm. Ook wanneer we kijken naar de kleuren van de lichtbak zijn er diverse mogelijkheden. Ook zijn er diverse lichtbakken. Zo zijn er enkelzijdige lichtbakken, vrijstaande bakken, dubbelzijdige uitsteek bakken en ga zo maar door.

Hulp nodig?

Er is dus genoeg mogelijk wanneer het gaat om de lichtbakken van Bosman. Kijk voor meer informatie eens rond op hun website of neem contact op met hun klantenservice. De specialisten van deze partij helpen u graag verder en kunnen u voorzien van persoonlijk advies indien gewenst.

https://www.bosmanreklame.nl/