Kies voor Bolsius kaarsen in de uitvoering die bij u past

Wil je nieuwe kaarsen kopen en ben je op zoek naar tafelkaarsen in verschillende afmetingen en kleuren? Kies dan voor kaarsen van een specialist als Kaarsen Groothandel. Elk moment vraagt om een andere kaars of geur. Het assortiment van Bolsius is heel divers, hierdoor is er voor ieder interieur en voor elke gelegenheid een passende kaars. Bolsius kaarsen zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen, vormen, kleuren en geuren. U bestelt de kaarsen onder meer in de bekende geuren magnolia, winterdream, blueberry, vanilla, lavendel en orange en bovendien kiest u uit tientallen verschillende kleuren. Afhankelijk van het formaat kunnen de kaarsen wel tot 43 uur branden, waardoor ze extra voordelig zijn.  

Aanvullende diensten voor meer voordeel en gemak bij het kopen van Bolsius kaarsen

Wil je profiteren van kaarsen tegen de beste prijs en met de langste branduren? Neem dan eens een kijkje op de webshop van Kaarsen Groothandel. De online groothandel levert aanvullende diensten om je nog meer voordeel en gemak te bieden. Zo kun je gebruik maken van palletafname met extra korting, ideaal voor grootverbruikers. Vaste periodieke levering en rechtstreekse levering. Telefonisch bestellen voor terugkerende klanten en de belservice om periodiek een bestelling op te nemen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te betalen met automatisch incasso. Dit is standaard niet mogelijk in een webshop. De grootste kaarsen webshop gaat nét een stapje verder.     

Bolsius kaarsen voor een heerlijke geur in iedere leefomgeving

Ga voor een oase van rust, maar dan in je eigen huis. Dit doe je met de kaarsen die je kunt bestellen bij Kaarsen Groothandel. Daarnaast worden ook nog eens de muggen en andere insecten buiten de deur gehouden. Bolsius kaarsen worden gemaakt van de beste grondstoffen en staan bekend om hun lange branduren. De kaarsen geven geen zwart roet af en de vlammen walmen niet. De kaarsen van Bolsius zijn hoogwaardige kaarsen die je zowel binnen- als buiten kunt gebruiken in je Nederlandse of Belgische leefomgeving. Ze bestaan in diverse kleuren, soorten en maten. Kaarsen Groothandel biedt iedere leverbare kaars van Bolsius aan in de webshop.