Gooi uw gebruikte freesmachines niet weg!

Bent u van plan om een nieuwe machine te kopen, maar functioneert uw oude, gebruikte freesmachine nog wel redelijk? Het kan verschillende redenen hebben waarom u een nieuwe machine wilt. Misschien verandert u uw aanpak wel en heeft u daarvoor andere machines nodig. Of u gaat mee met de tijd door uw handmatige freesmachines en draaibanken te vervangen door CNC frezers. Wat de reden ook is, breng uw oude machines vooral niet naar de sloop! Keetels Metaalbewerkingsmachines koopt ze graag van u over! De apparaten worden opgekalefaterd en kunnen nog jaren dienst doen bij andere bedrijven. Dat is nagenoeg gratis geld verdienen voor u! Laat die kans niet liggen en pak vandaag de telefoon nog!

Vrees niet, deze gebruikte freesmachines doen nog jaren dienst binnen uw bedrijf!

In de bouw worden ontzettend veel machines gebruikt, die vaak jaren mee draaien. Ook bij freesmachines is dit het geval. Ze staan dagen aan een stuk, uren op een dag te draaien. En daar kunt u uw voordeel mee doen. Gebruikte freesmachines worden door Keetels Metaalbewerkingsmachines gereviseerd en bieden u daarna nog vele jaren aan trouwe dienst. Dat is stukken goedkoper dan een volledig nieuwe machine aanschaffen. Een nieuwe freesmachine daalt namelijk al in waarde op het moment dat u uw handtekening onder het koopcontract zet. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en kom langs bij Keetels Metaalbewerkingsmachines voor een indruk van het aanbod.

Koop gebruikte freesmachines alleen van een betrouwbaar merk in

Bij de aanschaf van een gebruikte freesmachine moet u een aantal dingen in de gaten houden. Het komt helaas vaak voor dat men het verkeerde product koopt en uiteindelijk niet verder kan met zijn werkzaamheden. Zorg daarom dat u zeker weet dat wat u koopt ook echt goed is. Kies bijvoorbeeld alleen voor gebruikte machines wanneer het om bekende merken als Deckel, TOS, Bridgeport, of Schaublin gaat. Bekende merken zijn in deze branche meestal betrouwbare merken. Dan is er nog de verkopende partij. Die moet u kunnen vertrouwen. Ervaring doet hierbij een hoop. Een bedrijf dat netjes met zijn klanten omgaat, houdt het vrijwel altijd langer uit dan een bedrijf dat klanten belazert. Met ruim 25 jaar ervaring mag u er bij Keetels Metaalbewerkingsmachines dan ook vanuit gaan dat deze leverancier het beste met u voor heeft!