Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Gezond tanden dankzij deze tandarts in Nootdorp

Het verzorgen van de tanden en de mond kan het risico op ziekten en aandoeningen verminderen

We weten allemaal dat we twee keer per dag gedurende twee minuten onze tanden moeten poetsen. Een groot aantal mensen houdt zich aan dit uitgangspunt. Vaak wordt echter vergeten dat regelmatige controle bij tandarts Nootdorp ook onderdeel is van een goede mondzorg. Een schone mond kan het risico op vervelende ziekten en aandoeningen in andere delen van het lichaam verkleinen.

Zowel de controle als het poetsen zijn belangrijk. Bij Tandartheelkundig Centrum Nootdorp werken verschillende tandartsen samen om de gezondheid van uw gebit te verbeteren.

Veel behandelingen mogelijk

Naast gewone gebitscontroles kunnen wortelkanaalbehandelingen uitgevoerd worden en prothesen geplaatst worden. Bij tandarts Nootdorp komt u op een adres terecht, omdat de tandarts in de regio Ypenburg aangesloten is bij het tandheelkundig kwaliteitsregister.

De kennis en kunde van de tandartsen worden voortdurend up-to-date gehouden. Tandarts Nootdorp biedt een heel assortiment aan behandelingen. Zowel implantologie en cosmetische tandheelkunde, preventie en mondhygiëne, tanden bleken, orthodontie, ….zitten in hun aanbod. Alle behandeling gebeuren op hetzelfde adres.

Draag zorg voor de tanden van uw kinderen

Tandarts Leidschenveen is ook gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Het wordt aanbevolen om kinderen vanaf twee jaar regelmatig te laten controleren. Zo kennen ze de tandarts en leer je ze dat tijdige bezoeken voor iedereen belangrijk zijn. Het meest voorkomende probleem bij kinderen zijn rotte melktanden. Daarom vinden ze bij het bij tandarts Leidschenveen belangrijk en richten ze zich op preventie. Ouders wordt verteld hoe ze tandbederf kunnen voorkomen. Deze informatie omvat niet alleen goede poetsinstructies, maar ook voedingsadviezen. Dit laatste zal natuurlijk ook een grote invloed hebben op de tandgezondheid.

Voorkomen is beter dan genezen

Heeft u vaak last van tandbederf, tandvleesontsteking, aanslag op uw tanden, een slechte adem, dan sturen zij u door naar een van hun preventieassistenten of naar een mondhygiënist. Zij werken ook bij tandarts Ypenburg waar ze zich vooral richten op preventie. Ze zullen u vertellen hoe u tandbederf kunt voorkomen en hoe u uw tandvlees gezond kunt houden.

https://www.tandarts-nootdorp.nl/

Gerelateerde artikelen

Altijd een originele stijl met een harembroek dames

Sintrex de Poppe: voor veilig en snel transport in Europa!

JuridConsult: uw administratieve ondersteuning op juridisch gebied