Gezaagd en geborsteld sloophout te koop

Voor nieuwe wanden is er geregeld sloophout te koop, waarmee u een nieuwe uitstraling geeft aan uw interieur. Door het sloophout heeft u namelijk een wand die niemand anders heeft. Het is daarom goed om alle mogelijkheden te bekijken en te zien welk sloophout het beste bij uw nieuwe wand past. Buitenleven Second Life Wood in Brabant is dan ook waar u moet zijn om sloophout aan te schaffen.

Verschillende lengtes verkrijgbaar voor meerdere montagemogelijkheden bij deze verkoper

Sloophout is gebruikt hout. Hierdoor is geen enkele plank hetzelfde en kunt u een geheel nieuwe look creëren in uw woning. Niet alleen zitten er gebruikssporen op, ook zitten er regelmatig nog spijkers in die een extra dimensie geven aan de planken. Wanneer u dus een nieuwe wand maakt met sloophout, dan bent u verzekerd van een unieke wand in uw woning. Er is bij Buitenleven Second Life Wood regelmatig gezaagd en geborsteld sloophout te koop, waarmee u mooie visgraat wanden kunt creëren. Dit zijn vrij dunne planken, namelijk 17 millimeter dik, waardoor het hout niet te ver van uw wanden afsteekt. Ook de lengte en breedte zijn vrij klein, waardoor u qua structuur alle kanten op kunt. De planken zijn er in breedtes van 92 millimeter en 500 millimeter lengtes. U kunt uw wand daarom eenvoudig bekleden met sloophout.

Ook zijn er materialen in combinatie met sloophout te koop

De planken bevestigt u aan elkaar met spijkers, waardoor het één geheel wordt. U kunt voor nieuwe spijkers gaan, maar uiteraard ook voor gebruikte spijkers die passen bij de uitstraling van het hout. U wilt te allen tijde dat uw wand geheel naar wens is, zodat u er elke dag van kunt genieten. Mocht u uw wand met sloophout willen bekleden, dan kunt u alle opties bekijken bij Buitenleven Second Life Wood. U vindt hier een ruim assortiment, waardoor er altijd sloophout te koop is dat bij uw wensen aansluit en waarmee u een nieuw interieur kunt samenstellen.