Toneel groep helvetia
Image default
Horeca

Fusten bestellen voor een feest?

Geeft u een groot feest, om een bijzondere reden? Wilt u op dat feest graag bier serveren? Dan is de aanschaf van kratten of een bierkoelkast vaak erg prijzig. Een fust daarentegen kan een groot deel van de kosten drukken. Daarnaast heeft u geen last van rondzwervende glazen flesjes. Fusten kunt u in verschillende formaten bestellen, maar de kwaliteit van de drank kan wel per bedrijf verschillen. Sommige bedrijven gebruiken goedkoop bier en vragen de hoofdprijs voor deze fusten. Natuurlijk wilt u kwaliteit, maar niet de hoofdprijs betalen.

Koop fusten van een gespecialiseerd bedrijf

Een bedrijf als Horecabier.nl biedt u de kans om tegen een lage prijs te genieten van verschillende kwaliteitsbieren. Kies bijvoorbeeld voor Heineken of Jupiler. Echter heeft dit bedrijf nog een andere mogelijkheid. U kunt bij hen namelijk uw eigen bier samenstellen. U heeft de mogelijkheid om een van de pakketten te kiezen en zo de uitstraling helemaal naar uw eigen wens aan te passen. Laat bijvoorbeeld een aantal bierviltjes met uw eigen logo bedrukken. Of kies voor een duurder pakket en laat ook een flink aantal glazen bedrukken met dit logo. Dit is niet alleen ontzettend leuk voor uzelf, maar ook een hele goede bron van reclame. Uw gasten zullen zich waarschijnlijk afvragen of ze een viltje mogen meenemen, of misschien wel een glas van u kunnen kopen.

Duidelijke afspraken over de prijzen

Bij Horecabier.nl betaalt u alleen voor wat u besteld. Dit is anders dan bij een slijterij, daar betaalt u al snel € 140 euro voor een fust. Dit komt voor een groot deel door het monopoly van een aantal grote brouwerijen. Kunt u nagaan wat het kost als u meerdere fusten wilt bestellen. Bij horecabier.nl maken ze gebruik van horecabier. Dit is goedkoper in te kopen, maar smaakt nog steeds heerlijk en bekend. Vul het hoeveelheid bier die u nodig gaat hebben in en bestel het aantal fusten direct.

https://horecabier.nl/

Gerelateerde artikelen

Onderhoudt jouw heteluchtoven op de juiste manier!

Hulp van de de catering in Winterswijk

Banen in de hospitality branche – slechte gewoonten neem je snel over