Ben jij degene die verantwoordelijk is voor de aankleding van het aankomende bedrijfsfeest, kies dan voor een fototaart. Elk feest moet worden geopend en op gang worden gebracht en op welke wijze kun je dat nu beter doen dan met taart? Nou, met een fototaart bijvoorbeeld. Deze zal zeker op een bedrijfsfeest een hit zijn. Een leuke groepsfoto, eentje uit de archieven waarvan niemand het bestaan meer wist, of een gênante foto van de baas: alles is mogelijk. Mocht de foto een tikje beschamend zijn, dan is dat geen probleem: ook de foto is namelijk eetbaar, dus wanneer de taart in stukken gaat, is de foto verdwenen.

Verras je collega’s met een fototaart

Een fototaart vormt altijd een geweldige verrassing. Zeker wanneer niemand weet dat je bezig bent met het regelen van zo’n taart, zullen mensen het niet verwachten. Het openen van de doos zorgt dan altijd voor verbaasde gezichten en hilarische of ontroerende situaties. Voor wat voor situaties de fototaart zorgt, is geheel aan jou. Je kunt namelijk zelf kiezen welke foto je op de taart afgedrukt wilt hebben. De foto wordt geprint op marsepein en is dus eetbaar: het is gewoon een smakelijk onderdeel van de taart.

Wat voor taart bestellen?

Je kunt je taart bestellen bij bijvoorbeeld Toptaarten.nl. Niet alleen kunnen zij fototaarten verzorgen; je hebt ook keuze uit tal van verschillende taarten en formaten. Slagroom, mokka, marsepein, chocolade, chipolata: er is voor ieder wat wils. Dat is handig, zeker wanneer je rekening moet houden met meerdere mensen. Wil je een enkele taart bestellen, dan is dat geen probleem, maar ook meerdere taarten is mogelijk. Zeker wanneer het een groot feest wordt, is een enkele taart bestellen natuurlijk niet genoeg. Je kunt je taart bestellen en deze de volgende dag al ambachtelijk en dagvers gemaakt geleverd krijgen.