Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Foggers op maat voor professioneel en industrieel gebruik

Idealin ontwikkelt en bouwt foggers die de luchtvochtigheid kunnen verhogen in o.a. magazijnen, drukkerijen, hallen, fabrieken, kassen, laboratoria, kerken, theaters en alle andere ruimtes waar de luchtvochtigheid snel en permanent op het gewenste niveau moet worden gebracht.

Over Idealin

Idealin ontwikkelt en bouwt foggers. Deze foggers zijn in staat om de luchtvochtigheid in grote ruimtes te verhogen. In deze foggers wordt water door middel van centrifugale kracht door een fijnmazig rooster geblazen. Daardoor ontstaat een mist die bestaat uit uiterst kleine waterdruppeltjes en een hoeveelheid water die in de lucht wordt verneveld. Dankzij dit effect is de nevel veel groter dan bij andere soorten luchtbevochtigers en kunt u zelfs de grootste kamers bevochtigen. 

Diverse foggers voor verschillende toepassingen

De foggers van het gerenommeerde merk Idealin zijn geschikt voor verschillende toepassingen;

De Ultrafog maakt de fijnste mist, en is daardoor geschikt voor toepassingen waar een standaard fogger niet geschikt is vanwege de kans op condensatie van de mist op de vloer, ramen of muren. Doordat de waterdruppels die in de ruimte verspreid worden slechts 2 duizendste millimeter groot zijn, wordt gegarandeerd dat de mist onmiddellijk kan verdampen en niet kan condenseren op oppervlakken in de ruimte.

De Superfog is bestemd voor grotere ruimten, waar de in de ruimte verspreide waterdruppeltjes een grootte hebben van ongeveer 3 – 5 duizendste van een millimeter, die onder de meeste voorwaarden verdampen voordat er condensatie optreedt.

De Fogmax heeft de hoogste capaciteit van ca. 8 liter per uur en is geschikt voor grotere ruimten zoals magazijnen en kassen. Hoewel de Fogmax een hoge capaciteit heeft, is hij compact en gemakkelijk in te zetten voor snelle resultaten.

De Fog360 heeft een opbrengst van ca. 6 liter per dag en kan worden opgehangen zodat de fogger geen ruimte in beslag hoeft te nemen. De Fog360 verdeelt de mist 3 keer rond, wat er voor zorgt dat de mist gelijkmatig verdeeld wordt en snel verdampt. Ook is, doordat de fogger hoog wordt opgehangen, de nevel vaak al verdampt voordat het de vloer bereikt.

Op zoek naar industriële luchtbevochtigers of een airconditioning die de werkplek op temperatuur houdt? Wellicht is de aanschaf van een Idealin fogger dan een goed idee!

https://www.itecluchtreiniger.nl/