Toneel groep helvetia
Image default
Winkelen

Een telefoonhouder voor je auto in het ventilatierooster koop je bij deze webshop

Heb jij al een telefoonhouder voor in de auto? Bellen in de auto met een telefoon in je hand is verboden, vandaar dat een telefoonhouder voor in de auto aan het ventilatierooster uitkomst biedt. Je kunt deze houder eenvoudig bevestigen aan het ventilatierooster. Je vindt dit accessoire bij R2B Store, waar je ook een universele telefoonhouder voor op de fiets vindt. Kortom: er is voor elke situatie een handig accessoire te bedenken. Een telefoonhouder voor in je auto aan het ventilatierooster voorkomt dat je een boete krijgt voor rijden met de telefoon in je hand. Even een ander nummertje opzetten? Ook dat kan. Een groot voordeel van de telefoonhouder in de auto aan het ventilatierooster is dat deze gemakkelijk aan het ventilatierooster gemonteerd kan worden en voor zo’n beetje elke telefoon geschikt is. Handsfree bellen en je smartphone bedienen was nog nooit zo makkelijk.

Wat kun je allemaal met deze houder?

Niet alleen is de telefoonhouder voor in je auto aan het ventilatierooster gemakkelijk te plaatsen, je kunt deze ook nog eens heel eenvoudig bedienen. De grip is stevig: dankzij de veer zal je telefoon gewoon op zijn plaats blijven, ook gedurende een rit over hobbelige wegen. Bijna elk model telefoon kun je hierop zetten. Er is ook genoeg plek voor een eventuele oplaadkabel. Je kunt de telefoon mét, maar ook zonder hoesje gebruiken. Daarnaast kun je de telefoon ook gemakkelijk verstellen. R2B Store heeft alles wat je hart begeert, zo ook een universele telefoonhouder voor de fiets.

Koop een van de accessoires van deze webshop

De universele telefoonhouder voor op de fiets is een handig accessoire als je veel fietst en dit bijvoorbeeld wilt vastleggen met een app als Strava. De universele telefoonhouder voor de fiets kan maar liefst 360 graden worden geroteerd (geheel om zijn eigen as dus). Je telefoon bedienen vanaf je fiets was nog nooit zo makkelijk. Je kunt de houder, behalve op fietsen, ook op wandelwagens, scooters en motors monteren. Ontdek de accessoires en de mogelijkheden ervan in de webshop R2B Store. Plaats je bestelling en ontvang je aankopen binnen een paar dagen al in huis!

Gerelateerde artikelen

Led lampen- en spots nodig?

Laat je verrassen door de mogelijkheden van acrylverf

Dameskleding online bestellen: modieuze dameskleding voor scherpe prijzen