Bent u voor uzelf of bijvoorbeeld uw ouders op zoek naar een plek waar ze particuliere ouderenzorg verlenen? Bekijk dan eens de website van Compartijn! Dit particulier verpleeghuis heeft vestigingen door heel Nederland. De huizen bestaan uit verschillende luxe zorgappartementen waar ouderen zelfstandig kunnen wonen, maar wel 24-uurszorg tot hun beschikking hebben. Bij Compartijn hebben ze per vestiging een vast team aan zorgprofessionals die de juiste zorg verlenen, helpen met huishoudelijke taken en dagbestedingsactiviteiten organiseren. Ze willen dat bewoners nog zo lang mogelijk de eigen regie over hun leven behouden. Dit betekent dat ze respect hebben voor de eigen identiteit, levensvisie en privacy van elke bewoner.

Luxe appartementen van alle gemakken voorzien

Wanneer u kust voor particuliere ouderenzorg in een particulier verpleeghuis van Compartijn, komt u terecht in een van de luxe zorgappartementen. Deze appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft u een woon- en slaapkamer, ruime badkamer en een pantry. Daarnaast is er een aansluiting voor tv, radio, internet en zorgalarmering. Wanneer u andere bewoners wilt ontmoeten, kunt u gebruikmaken van de gezamenlijke ruimtes. Zo er is een open keuken, gezellige huiskamer, buitenterras, bibliotheek en zelfs een wellnessruimte. Daarnaast kunt u ook altijd bezoek ontvangen in de ruime gastenkamer. Bij Compartijn moedigen ze dit aan, zodat het huis als een thuis gaat voelen. Bezoek kan daarom ook mee eten en zelfs blijven slapen.

Voor welke locatie kiest u?

Met de particuliere ouderenzorg bij Compartijn zorgen ze ervoor dat u zich thuis voelt wanneer thuis wonen niet meer mogelijk is. Voor welk particulier verpleeghuis u ook kiest, u ervaart dezelfde goede zorg en service. Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met Compartijn. Zij geven u graag meer informatie over de verschillende vestigingen en afhankelijk van uw situatie kijken ze naar de mogelijkheden. Ze doen er alles aan om u een fijn thuis te geven!