Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Een kleurrijke en geurige tuin met ons brede assortiment aan bloembollen, knollen en vaste planten!

Welkom bij BULBi, dé specialist in bloembollen, knollen en vaste planten. Of je nu op zoek bent naar de perfecte bloembollen voor het voorjaar, de ideale knollen voor de zomer of prachtige vaste planten voor het hele jaar door, bij ons vind je het allemaal. Ons brede assortiment van hoge kwaliteit biedt voor ieder wat wils. Of je nu een beginnende tuinier bent of een ervaren plantenliefhebber, wij hebben de juiste bloemen en planten om jouw tuin tot leven te brengen. Kom langs en ontdek ons uitgebreide aanbod. Met BULBi maak je van jouw tuin een kleurrijk paradijs waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Wat is de juiste planttijd voor bloembollen?

De juiste planttijd voor bloembollen is afhankelijk van het soort bloembol. Over het algemeen kunnen bloembollen het beste geplant worden in de herfst, tussen oktober en december. Dit geldt voor voorjaarsbloeiende bloembollen zoals de tulp, de hyacint en de narcis. Deze bloembollen hebben de kou van de winter nodig om zich te ontwikkelen en bloeien in het voorjaar, meestal rond maart en april. Het is belangrijk om de bloembollen te planten voordat de grond bevriest, zodat ze voldoende tijd hebben om wortel te schieten. Bloembollen kunnen zowel in de tuin als in potjes binnenhuis geplant worden. Zorg er bij het planten voor dat de bloembollen op de juiste diepte geplant worden en dat de grond goed waterdoorlatend is. Het is ook belangrijk om de bloembollen regelmatig water te geven tijdens het groeiseizoen.

Wat is het assortiment van BULBi? Hoe kunnen bloembollen het terras of balkon opfleuren?

BULBi heeft een breed assortiment aan bloembollen, knollen en vaste planten van hoge kwaliteit. Voorjaarsbloeiers zoals tulpen, hyacinten, narcissen, krokussen, alliums, anemonen, amaryllis en meer zijn verkrijgbaar. Daarnaast biedt BULBi ook specials aan zoals camassia, chionodoxa, colchicum, corydalis, cyclamen, eranthis, ipheion, iris, ixia, leucojum, ranunculus, scilla, triteleia, oxalis en puschkinia. Ook zijn er bijvriendelijke bloembollen, cadeau- en relatiegeschenken, en verzorgings- en onderhoudsproducten verkrijgbaar. Naast bloembollen biedt BULBi ook een assortiment vaste planten aan, zoals aconitum, agapanthus, aster, astilbe, dicentra, echinacea, geranium, hemerocallis, hosta, iris, kniphofia, lupinus, papaver, phlox, rudbeckia, salvia en sedum. De bloembollen en planten worden direct van geselecteerde kwekers geleverd en er is een 100% groei- en bloeigarantie. Bestellen kan eenvoudig online en de levering is snel en binnen de EU. De klantenservice staat klaar om te helpen en advies te geven. BULBi is gespecialiseerd in bloembollen van Nederlandse bodem en werkt vanuit de Bollenstreek, een streek met veel Nederlandse bollenteelt.

https://www.bulbi.nl/