Toneel groep helvetia
Image default
Woning en Tuin

Een grote plafondlamp online bestellen

Wandlampen, ook wel muurlampen genoemd, zijn er in allerlei stijlen en kleuren. De Trio Leuchten Lugano heeft een rustige, warme uitstraling. De vormgeving is rechthoekig: 25 cm breed, 8 cm hoog en 7,5 cm diep. De stoffen kap is verkrijgbaar in grijs en wit. Heb je een grote slaapkamer, ruime living of een lange gang? Twee of drie Lugano’s achter, naast of boven elkaar zorgen voor een oase aan licht.  Ook strak ontworpen is de Cube betonlook, ook van label Trio Leuchten. De hoekige betonnen kap is aan de boven- en onderkant open en dit zorgt voor een bijzondere lichtval. Deze neutrale wandlamp komt eigenlijk overal wel tot z’n recht. Hij is bescheiden van formaat en past ook letterlijk op veel plaatsen. 

Bij plafondlampen is het belangrijk dat ze matchen met de sfeer van het interieur. Of juist niet natuurlijk, als je van contrast houdt! Een chique lamp in een hippe kamer. Een minimalistisch lampje in een verder traditioneel ingericht huis. Een bont gekleurde speelse lamp in een geheel witte ruimte. Gewoon doen is ons advies, want een plafondlamp wordt zo -naast functionele lichtbron- dé creatieve kers op de spreekwoordelijke taart. Ben je juist op zoek naar een lamp die niet opvalt, dan raden we spotjes aan. En dan met name inbouwspots. Een merk dat we van harte aanbevelen, is Mexlite. Een groep jonge, Nederlandse designers brengt onder deze naam moderne en functionele lampen op de markt. Voorbeelden zijn grijze inbouwlampjes met een betonlook. Ze zijn draaibaar en kantelbaar. De Mexlite Square is een vierkante plafondspot van 10 cm bij 10 cm. Hij is te verkrijgen in zwart, wit, grijs en chroom en je kunt er een dimmer op aansluiten.

We sluiten af met de tip eens een paar blogartikelen op de site van Directlampen te lezen. Stuk voor stuk interessante verhalen over lampen en over het Direct Lampen-team. Op Instagram is Direct Lampen ook behoorlijk actief: regelmatig worden er foto’s, filmpjes en verhalen gepost. Veel lees- en kijkplezier!

https://www.directlampen.nl/

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over vliegen bestrijden

Opslagruimte in Oegstgeest is zo geregeld

De catering t gooi verzorgd krijgen aan huis