Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Deze accessoires mogen niet ontbreken in een vogelkooi

Deze accessoires mogen niet ontbreken in een vogelkooi

Heb je een vogel als huisdier en heeft deze al een mooie kooi? Dan horen daar natuurlijk ook accessoires bij. Een vogel vindt het leuk om vermaakt te worden en zit niet graag stil. Je kunt een vogel natuurlijk niet de hele dag aandacht geven. Om de vogel bezig te houden, kun je speelgoed aanschaffen. Het speelgoed hang je op in de kooi en de vogel vermaakt zich er urenlang mee. Dan hoeft hij of zij zich niet te vervelen als je even weg bent.

 

Zit touw

Vogels zijn gek op bewegende elementen. Het is daarom leuk om een zit touw op te hangen in de kooi. Ze kunnen erop gaan zitten en lekker zwaaien. Als ze geen zin hebben om te schommelen, kunnen ze aan het touw knagen. Een zit touw is dus perfect als speelgoed.

 

Eetbakje en drinkbakje

Naast speelgoed is een drinkbakje en voederbakje natuurlijk ook belangrijk voor gekochte vogelvoer. Er zijn allerlei verschillende soorten, waardoor het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Als je op zoek gaat naar geschikte bakjes, kun je het beste eerst uitzoeken welk formaat jouw vogel nodig heeft. Je wilt natuurlijk niet dat hij of zij eten of drinken te kort komt.

 

Badje

Vogels vinden het heerlijk om zich te wassen in water. Het is daarom leuk om een klein badje in de kooi neer te zetten. Als je dit niet doet, is de kans groot dat de vogel zich gaat wassen in het drinkbakje. In een groter bakje met water kan de vogel zich helemaal uitleven en zich uitgebreid wassen.

 

Bestel de accessoires online!

Een zit touw, drinkbakje, eetbakje en een badje zijn de populairste accessoires voor in een vogelkooi. Wil je deze graag aanschaffen voor jouw vogel? Neem dan een kijkje op de website van Birdsuppy. Ze hebben een groot aanbod aan accessoires en nesten.

https://www.birdsupply.nl/

Gerelateerde artikelen

Weinig onderhoud en toch een prachtig gazon wanneer u kiest voor kunstgras

Hoe onderhoud ik mijn gazon na de zomer? Door te verticuteren!

Canvasdoeken zijn de nieuwe schilderijen