Toneel groep helvetia
Image default
Fotografie

De simpelste photobooths scoren doe je bij Propfun

Ben je op zoek naar een makkelijke photobooth om jouw feest nog leuker te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres, want Propfun is de plek voor het goedkoop huren van een photobooth voor iedere locatie in Nederland. Bovendien is een photobooth een leuke manier om een feestje nog gezelliger en interessanter te maken. Maar je zult vast denken aan een photobooth als in een groot vierkant blok dat alleen maar te veel ruimte in neemt en voor de rest heel onpraktisch is. Maar onze photobooths zijn anders.

Het aanbod aan photobooths

Bij Propfun heb je keuze uit een aantal van onze speciale pakketten die wij aanbieden voor onze klanten. Ons goedkoopste pakket is een digitale photobooth, waarmee je via een Ipad makkelijk alles kunt bedienen. We leveren daarbij ook nog goede verlichting bij zodat de foto’s op elke manier dan ook mooi op beeld komen te staan. We hebben nog een photobooth die meteen een polaroid foto kan laten drukken als jullie net op de foto zijn geweest. Hiermee heb je meteen een herinnering in je hand van een bijzondere dag, avond of andere gelegenheid.

Maak jouw feest nog gezelliger

Door zo’n geweldige attractie toe te voegen aan jouw evenement, wordt jouw feest gegarandeerd een groot succes. Veel van onze klanten raden ons aan bij andere en krijgen daardoor mond-tot-mond reclame. Als het gaat om de photobooths, kunt u altijd een pakket kiezen en daarbij nog iets extra’s aan toevoegen. We maken dan speciaal voor uw een op maat offerte die u kunt bekijken. Daarnaast leveren en halen wij de apparatuur op locatie en zetten wij deze helemaal gereed voor u. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden, omdat dit onze service is naar de klant. Boek vandaag nog uw photobooth voor een leuke ervaring.

Bezoek onze website

Wil je meer weten over de producten van Propfun en wat zij nog meer qua assortiment of diensten kunnen aanbieden? Bekijk dan eens de website van Propfun voor meer informatie over hun bedrijf en wat zij voor uw evenement kunnen betekenen.

 

Gerelateerde artikelen

Zakelijke fotografie in Amsterdam: professionele fotografie voor jouw bedrijfsidentiteit

In de echt verbinden? Deze trouwfotograaf uit Middelburg legt alles vast

Laat prachtige foto’s maken bij een fotostudio uit de omgeving van Rotterdam