Kunstenaar Jack Liemburg

Jack Liemburg heeft als kunstenaar al een succesvolle carière achter de rug. Met zijn bedrijf, Jacksart, organiseert hij bedrijfsuitjes in zijn atelier in Apeldoorn. Veel van zijn kunst is te zien in diverse galerijen in Nederland. Ook heeft hij zijn eigen galerij en verkoopt hij op maat gemaakte kunstwerken. Zijn eigen, unieke stijl, waarbij hij kleurrijke schilderkunsten met fotografie combineert, spat van het doek af. Zijn kunst gebruikt Jack om allerlei alledaagse thema’s naar het grote doek te vertalen. Zijn stijl slaat bij veel mensen aan, want Jack is vandaag de dag een succesvol kunstenaar. Jaarlijks produceert hij circa 200 tot 300 werken, waaronder op maat gemaakte kunstwerken voor bekende Nederlanders. Zijn cariereswitch ruim tien jaar geleden, toen hij besloot zijn baan op te zeggen en de wereld van de kunst in te stappen, heeft zeer goed voor hem uitgepakt.

Grote, kleurrijke schilderijen

Jack Liemburg is onder meer bekend van de grote, kleurrijke schilderijen die hij als kunstenaar produceert. Zijn stijl is heel eigen en onderscheidend. Als basis gebruikt hij fotografie, dat hij vervolgens combineert met kleurrijke schilderkunst. Zijn werken zijn modern en dynamisch, uniek en authentiek. Deze manier van kunstmaken zorgt voor werken die steevast goed gewaardeerd worden. Dat maakt ze dan ook erg waardevast. De kunst van Jack is zowel te koop als te huur. Wanneer u besluit een schilderij van Jack aan te schaffen krijgt u daar een inruilgarantie bij. Na 5 jaar mag u het werk inruilen voor een nieuw schilderij.

Schilderij in opdracht laten maken

Heeft u wat te besteden en wilt u graag een schilderij in opdracht laten maken? Jack Liemburg biedt u die mogelijkheid. Een op maat gemaakt kunstwerk kan een schitterend cadeau zijn. Het kan bijvoorbeeld dienen als herinnering aan een moment dat in het leven van uzelf of een ander heeft plaatsgevonden. Jack biedt u de mogelijkheid het schilderij zo persoonlijk te maken als u wilt. In het verleden heeft hij onder meer kunst mogen maken voor diverse bekende Nederlands, waaronder Formule 1-coureur Max Verstappen en voetballers Danny en Daley Blind.

Bezoek de galerij van Jacksart

Wilt u meer weten over de kunst en stijl van Jack Liemburg? Of zou u graag het atelier of de galerij van Jacksart in Apeldoorn bezoeken? Bezoek dan zijn website voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen. Jacksart is telefonisch bereikbaar via 06 511 21 958 en door middel van het contactformulier op zijn website.

https://www.galleryjacksart.com/