Toneel groep helvetia
Image default
Eten en drinken

Coctailshaker huren

Cocktailshaker huren bij Cocktailbar.nl

Organiseer jij een feest en ben je aan het nadenken om een cocktailshaker te huren dan zit je bij Cocktailbar.nl op de goede plek. Met meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 40 cocktailshaker kan Cocktailbar.nl je zeker helpen met het vinden van het juiste concept dat aansluit op jouw feest. Ben je opzoek naar iets kleins wat passend is voor in je woonkamer of pak je groots uit en wil je een enorme bar op jouw personeelsfeest, Bar Company is van alle markten thuis. Bar Company heeft verschillende mobiele bars waar ze mee werken maar het is ook mogelijk om ze achter je eigen bar te zetten. In dat geval nemen ze alleen de tools en ingrediënten mee.

Cocktailshaker huren? Cocktailbar.nl staat voor professionaliteit.

Bar Company is 10 jaar geleden ontstaan uit een cocktailbar en is vanuit daar doorgegroeid naar het huidige Bar Company dat verschillende concepten aanbiedt. Die lange tijd aan ervaring heeft zijn vruchten afgeworpen want met cocktails weten ze wel raad. Je kunt bij Bar Company kiezen uit verschillende menu’s die allemaal zorgvuldig zijn uitgekozen. Zo staat er bijvoorbeeld op elk menu een alcoholvrije cocktail zodat zowel jong als oud kan genieten van deze speciale toevoeging voor jouw feest.

Cocktailmenu

Daarnaast heb je zelf ook inspraak op wat er op het menu komt te staan. Heb jij een cocktail die niet op het menu staat of wil jij een geheel eigen menu samenstellen dan kan dat ook. Een van de kernwaarden van Bar Company is flexibiliteit en dit zie je zeker terug wanneer je bij hun een cocktailshaker inhuurt.

https://www.barcompany.nl/