Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

5 verschillende producten die handig zijn als je veel met beton werkt

Beton is een ongelooflijk veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt in allerlei bouwprojecten. Of je nu een professionele bouwer bent of een doe-het-zelver, als je veel met beton werkt, is het belangrijk om de juiste producten te hebben om je werk vlot te laten verlopen. In deze blog hebben we vijf verschillende producten op een rijtje gezet die handig zijn als je vaak met beton werkt. Of je nu een standaard product hebt dat je gebruikt of op zoek bent naar iets nieuws, we hebben hier handige tips en suggesties die het werken met beton eenvoudiger en efficiënter maken.

 

Betonschaar

Betonscharen, ook bekend als gewrichtsscharen, zijn speciaal ontworpen om te knippen door betonwapening. Als je beton versterkt met stalen staven, dan is een betonschaar een onmisbaar hulpmiddel om die staven op de juiste lengte te krijgen. Doordat het handvat van een betonschaar langer is, kun je meer kracht zetten om eenvoudig door het materiaal te knippen. Voor het werken met betonwapening is een betonschaar dan ook een onmisbaar werktuig.

 

Betonmolen

Een betonmolen is een handig hulpmiddel om beton te mixen. Het is een apparaat dat beton kan mengen en roeren zonder dat je het zelf hoeft te doen met een handmixer. Dit bespaart je veel tijd en moeite, omdat je geen last hebt van vermoeide armen tijdens het mixen. Bovendien is een betonmolen veel sneller en efficiënter dan ’traditioneel’ beton mixen in een kruiwagen en hierop roeren.

 

Betonvibrator

Een betonvibrator, ook wel een betontrilnaald genoemd, is een handig hulpmiddel om luchtbellen uit beton te verwijderen. Luchtbellen in beton kunnen de kwaliteit van het materiaal verslechteren, zodat er scheuren in het beton kunnen ontstaan ​​en je bouwproject verzwakt. Met een betonvibrator van Lievers Holland kun je moeiteloos lucht uit het beton verwijderen. Het is belangrijk om te controleren of het beton goed is uitgehard voordat je de betonvibrator gebruikt.

 

Betonboor

Betonboren zijn speciale boren die ontworpen zijn om door beton te boren. Het is geen gemakkelijke taak, maar met een goede betonboor kan je gemakkelijk een gat in het beton maken. Het is een hulpmiddel dat onmisbaar is als je gaten moet aanbrengen in het beton bij bijvoorbeeld het ophangen van schilderijen.

 

Betonzaag

Als je beton hebt gevormd, is het soms nodig om delen ervan af te zagen om de juiste vorm te krijgen. Een betonzaag is een speciaal gereedschap dat speciaal is ontworpen om probleemloos door beton heen te snijden. Het is misschien wel het belangrijkste hulpmiddel als u een gat in uw betonnen muur wilt maken of als u een stuk beton wilt verwijderen.

https://www.lieversholland.com/nl/